5 lækre elbiler

Der er mange spændende biler når man tænker elbiler, og det er svært at vælge hvilke man skal købe. Men hvis du er på udkig efter en lækker elbil, så skal du tjekke disse fem ud.

1. Tesla Model S

Tesla Model S er en lækker og stilfuld bil, der er perfekt til hverdag og fest. Bilen har en rækkevidde på op til 650 kilometer, så du kan køre længere ture uden at skulle oplade.

2. Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace er en lækker SUV med masser af plads. Bilen har en rækkevidde på op til 470 kilometer, så den er perfekt til lange ture.

3. Audi e-tron

Audi e-tron er en meget lækker bil, der er god til byen. Bilen har en rækkevidde på op til 434 kilometer, så det er en bil, der er nem at lade op. Samt kommer bilen med et lækkert infotainment system med virtuelle sidespejle, hvilket er med til at gøre bilen yderligere lækker.

4. Mercedes EQC

Mercedes EQC er en lækker SUV med masser af plads. Bilen har en rækkevidde på op til 414 kilometer, så den er nem at lade op.

5. Mercedes EQA

Mercedes EQA er en lækker bil, der er perfekt til den lille familie. Bilen har en rækkevidde på op til 402 kilometer, så den er nem at lade op. Samt kommer bilen med masser af lækre features på bilens inderside.

Hvorfor er elbiler blevet så populære?

Elbiler er blevet meget populære de seneste år, og det skyldes blandt andet at den samlede udgift til at køre elbil er meget lavere end diesel- og benzinbiler. Det gælder både i forhold til brændstofudgifterne, vedligeholdelse samt afgifterne. Dertil kommer der, at der er et godt udvalg af elbiler på markedet, og at flere og flere af dem kommer med længere rækkevidde. Mange vælger også at købe en elbil for at være med til at passe på klimaet. På den måde kan vi begrænse udledningen af CO2, der er et af de drivende klimagasser.

Hvad skal du så overveje inden du køber en ny elbil?

Det er selvfølgelig ikke alle elbiler der er lige gode til alle ting. Derfor er det vigtigt at du overvejer, hvad du vil bruge bilen til. Skal du have en elbil der kan køre langt, eller behøver du ikke at køre særligt langt ad gangen? Skal du have en elbil der kan køre hurtigt, eller er det ikke vigtigt for dig? Hvordan ser du ud i forhold til din vægt, og skal du have en stor bil med masser af plads? Du skal også overveje, hvor meget du vil bruge på din nye elbil. Der er selvfølgelig forskel på priserne, og hvis du gerne vil have en elbil til en lavere pris, så kan du kigge på brugte elbiler.