Flere og flere dyrker motion i det fri. Den friske luft spiller en medvirkende rolle i den sundhed man opnår ved at motionere. Det er helt fint at gå i træningscentret, men en god løbetur under åben himmel, med masser af frisk luft, er der ikke meget, der kan konkurrere med. Man får rørt sig og sat gang i blodomløbet, og den friske luft går lige i hjertet og hjernen, som nyder godt af det boost det giver. Men man skal selvfølgelig være funktionelt klædt på til løbeturen.

Når man skal have løbetøj, så er det godt at tænke i det klassiske 3-lags princip. Tætsiddende, svedtransporterende undertøj inderst, et lunt mellemlag og så en vindtæt løbejakke yderst. Om vinteren er denne kombination ofte den bedste. Man skal ikke blive kold, når man løber, men heller ikke for varm. Det optimale løbetøj forebygger begge dele, så man får en rar og komfortabel løbetur. Det giver altid det bedste resultat.

De bedste materialer

Godt løbetøj er som regel fremstillet i kunststof, som giver god mulighed for at sveden kan transporteres ud fra kroppen, samtidigt med at der er en smidighed i stoffet, som giver maksimal bevægelsesfrihed. Materialerne er altså ikke ligegyldige, men spiller en væsentlig rolle. Det samme gør pasformen. Derfor er der også forskel på løbetøj til mænd og kvinder. Det er vigtigt, at man vælger det helt rigtige, så man føler sig godt tilpas under løbetræningen.

Find dit nye løbetøj hos SPORT 24

SPORT 24 har en webshop, der bugner af smart og funktionelt løbetøj. Udvalget er stort og alsidigt, så der er helt sikkert et par modeller som passer til dig, og falder i din smag. Når man skal ud at løbe, så skal man være klædt ordentligt på.

Giv dig selv god tid til at vælge. Det er så kedeligt at komme til at købe noget man fortryder. Men fortryder du, så kan du selvfølgelig få dine varer byttet. Du skal nok finde det rigtige, som passer til dig. Og så er det ellers om at komme ud i parken eller skoven og løbetræne.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her