Det er skønt at forny sin garderobe med nyt tøj, der kan mikses og sættes sammen til alle mulige skønne udtryk, der understøtter ens stil. Der er så meget at vælge imellem rundt omkring i butikkerne. Og det er skønt at stå derhjemme foran spejlet og prøve alt det nye, og se hvor godt det sidder og fremhæver alt det bedste ved en. Når du skaber dit nye look, så glem ikke prikken over I’et. Der skal smykker og accessories til, hvis du skal nå helt i mål.

Anne-Marie Pico slog dørene op til sin første butik på Østerbro i København tilbage i 2004. Siden da har smykker og accessories fra pico prydet mange danske kvinder. For pico leverer et væld af skønne smykker og accessories, der kan passe ind i et hvert look. Der er så mange fine ting at vælge imellem, så man kan blive helt rundtosset af det. Du kan være ret sikker på at du også kan finde noget fra pico, der passer lige til dig. Det er en verden af små skatte man finder her.

Skal håret sættes op og ørerne pyntes?

Så skal man tage et dyk ned i det store skatkammer af smykker og accessories, som pico leverer. Man kan kun blive glad af at gå på opdagelse blandt disse skatte og lade sig inspirere til nye sammensætninger af tøj, frisurer og accessories. En hårelastik fra pico er en sand fest at se på, og sammen med et sæt af de mange smukke smykker, kan de forvandle ens look til det mest eventyrlige. Det er en fest at gå på opdagelse i dette univers.

Skriv det med smykker

De skønne guldbogstaver i serien Alphabet er sjove at sætte sammen i kæder om halsen eller som charms om håndleddet. Det giver personlighed i udtrykket og for dit look til at glitre og stråle. Der er så mange muligheder i kollektionerne fra pico, at man næsten taber vejret. Men også kun næsten, for man skal lige se hvad det næste skønne indfald fra pico handler om.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her