Har du en veninde, som interesserer sig for astrologi og alt hvad det indebærer? Og er det lidt en fremmed verden for dig? Alle har hver deres interesser, og der er intet galt i, at du ikke ved alt der er at vide om stjerne-, sol- og månetegn. Men står du med en kommende fødselsdag på hænderne hos din astrologi interesserede veninde, og i den forbindelse mangler inspiration til en fødselsdagsgave, kan du forhåbentligt finde lidt hjælp her. For her kan du nemlig læse om forskellige gaveidéer, der alle har samme fokus – nemlig astrologi. Gaveidéerne varierer i størrelse og pris, for på den måde at ramme bredt i forhold til gavebudgettet. Er du derimod på udkig efter gaveidéer til din egen ønskeliste, er du også mere end velkommen til at stjæle én enkelt eller såmænd alle tre forslag. Så læs endelig videre, hvis det kunne have interesse for dig – uanset om det er til det ene eller det andet!

Stjernetegn plakat til hjemmet
Vores første forslag til den astrologi interesserede er en stjernetegn plakat, som kan hænges op på værelset eller hvilket som helst andet sted i boligen. En stjernetegn plakat kommer i alle tolv stjernetegn, og består af enten fine illustrationer af stjernebilledet eller adjektiver, som beskriver personer født i dette stjernetegn. Stjernetegn plakaten er lavet ud fra et moderne og tidsløst design, så det passer ind i de fleste hjem. Farverne er ligeså holdt kønsneutrale og minimalistiske, for at tilgodese så mange menneskers indretningsstil som muligt. For at fuldende gaven, kan du købe en smuk egetræsramme med til en stjernetegn plakat. Så er den betænksomme gave klar til at blive hængt op med det samme. 

En god bog om astrologi
Det andet bud på en gave til en astrologi entusiast, er en god og spændende bog om emnet. Det findes et stort udvalg indenfor området, og vi vil anbefale at du læser lidt op på, hvilke der får de bedste anbefalinger. Du kan evt. gå ind i en boghandel og spørge dig for der. Man kan fx få bøger, som handler specifikt om et enkelt stjernetegn, og man kan også få bøger, som handler om alle tolv stjernetegn. Derudover findes der bøger om horoskoper, og de lidt mere ukendte emner som måne- og soltegn. Ved du ikke hvilke bøger hun har i forvejen, kan du altid prøve at spørge, om der er nogen bestemte bøger hun ønsker sig. 

Kursus eller workshop om astrologi
Hvis du tænker, at det kunne have interesse for din veninde, kan du også forære hende et kursus eller en workshop i astrologi. Så kan hun mødes med ligesindede sjæle, som hun kan snakke om sin interesse med, og samtidig lære en masse nyt. Du kan læse om mange forskellige udbydere på nettet, og kurserne varierer en del i både længde og pris. Synes du selv, at emnet virket interessant, kan du overveje at købe en plads til både hende og dig selv. Det er altid sjovt at opleve nye ting sammen, og din veninde synes helt sikkert, at det er fedt du vil tage del i hendes hobby.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her