For jægere og friluftsmennesker er det bedste miljø det, der findes udenfor. I naturen, under åben himlen, trives disse folk bedst. Her finder de glæder i alt slags vejr. Ikke bare i solskin om sommeren, men også i regn og rusk i de kolde mørke måneder. For naturen er fascinerende på alle årstider og i alt slags vejr. Hvis man har øjne og ører, så er der altid noget spændende på spil i den vilde natur. Man skal bare være godt klædt på til vejret.

Det danske tøjfirma, Deerhunter, har specialiseret sig i at fremstille kvalitetsbeklædning til jægeren og friluftsmennesket. Hos Deerhunter er målet at skabe tøj, der er praktisk og komfortabelt på samme tid. Som tilgodeser de behov, den friluftsinteresserede og jægeren må have. Det kan være i form af bestemte lommer eller ventilerende åbninger. Mennesket er i fokus, når designerne laver nye modeller til kollektionerne fra Deerhunter. For det er mennesket, der skal bruge produktet.

Tøj til al slags vejr

Hvis du skal ud i hårdt vejr og gerne vil holde dig varm og tør, så har Deerhunter den helt rigtige beklædning. Deerhunter fremstiller kvalitetstøj til både kvinder og mænd, og formålet er helt klart funktionalitet, kvalitet og høj komfort til det menneske, der vælger at bevæge sig ud under åben himmel, uanset hvordan vejret arter sig. Du kan endda få tøj med den såkaldte Deer-tex membran, der sikrer en både vand-og vindtæt beklædning. Det er innovativt og smart og utroligt behageligt at gå med dette lækre tøj.

Royal opmærksomhed

I 2009 blev Deerhunter udvalgt til at være leverandør til Hendes Kongelige Højhed og Det Kongelige Danske Hof. Man kan vel ikke fortænke den danske familieejede virksomhed i, at de var ved at revne af stolthed over denne gode nyhed. Men Deerhunter fremstiller altså ikke bare tøj til de Kongelige, men til alle, der elsker at færdes i det fri.

Deerhunter eksporterer deres lækre friluftstøj til over 30 lande og er dermed blevet en international spiller. Det giver selvtillid at være så populær, og denne selvtillid omsættes direkte til nye designs og nye ideer til godt fritidstøj for alle.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her