Efteråret har vist sig fra sin bedste side, og budt op med kolde og våde regnvejrsdage. Sommeren er forbi, og det er tid til at skifte sommergarderoben ud, og erstatte den med nogle mere velegnet efterårsitems der harmonerer med de skiftende vejrforhold. En regnfrakke er det første step på den vej, og vi har derfor samlet nogle tips og tricks, til at finde den rette regnfrakke til dig.

Markedet bugner af diverse regnfrakke, der hver især adskiller sig på alt fra design, til funktionalitet og æstetik. Hvilken man bør vælge kan derfor være et svært valg, og hurtig blive en langsommelig proces. Den rette for dig er ikke nødvendigvis den rette for din veninde eller kollega, og det er derfor vigtigt at kigge indad og se på sine egne behov for at finde den oplagte dame regnfrakke

Den æstetiske

Er man på udkig efter en regnjakke, som ikke kun skal kunne anvendes til de regnfulde dage, men som også skal egne sig til jobbet eller festlige begivenheder, bør man kigge efter en, med et æstetisk udtryk. Flere regnjakker produceres nu i dag i alle tænkelige afskygninger med smarte finurlige detaljer, sjove farvekombinationer og flotte bindebælter. Alt sammen med til at fremhæve en kvindes figur, og adsprede regnfrakken fra det traditionelle klassiske billede.

Skil dig ud fra mængden og find én, der virkelig gør sig fremtræden i modebilledet, og rock den ellers praktisk forbunden jakke med en flot kjole eller et par lækre jeans.

Den praktiske

Hvis man er mere praktisk anlagt og søger en regnjakke der kan holde til selv det tungeste regnskyl, bør man overveje at investere i en, af holdbar kvalitet og gode robuste materialer. Heraf anbefales det, at man går efter en længere en af slagsen, da man derved er garanteret, at både den øverste og underste del af kroppen holdes tør.

Den funktionelle

Ved lange gå eller vandreture kan det være anvendeligt at have en funktionel regnfrakke i et letvægts- og åndbart materiale, der gør den komfortabel at have på, og som samtidig giver anledning til bevægelse. Flere online hjemmesider tilbyder regnfrakker, der er særligt velegnet til dette.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her