Man laver en kop te eller kaffe, finder måske et lunt tæppe, sætter sig godt til rette i sin bedste stol eller yndlingshjørnet i sofaen. Så åbner man en bog og læser og kommer ind i en helt anden verden end den, man til daglig færdes i. Det er spændende og underholdende og ofte lærer man noget nyt om sig selv eller verden. Man ser billeder og filmstumper for sit indre øje, når personer og miljøer beskrives af forfatteren, så det står lyslevende for én.

Hvis du ikke har læst bøgerne om De syv søstre af Lucinda Riley, så kan de varmt anbefales. Bøgerne om De syv søstre er skrevet på baggrund af stjernebilledet Plejaderne, der også kaldes De syv søstre. Der fortælles, i den græske mytologi, om syv nymfesøstre, som er døtre af Titanen Atlas og nymfen Pleione. Zeus forvandler dem til et stjernebillede, nemlig Plejaderne. Forfatteren har en bog for hver af De syv søstre. En ottende er på vej.

Find bøgerne online hos din boghandler

Hos Bog & Idé kan du finde alle de syv bind i denne fantastiske serie. De syv søstre er skrevet ind i en moderne kontekst, og der er en bog til hver. Alle søstrene er adopteret af Pa Salt, men vender tilbage til deres barndomshjem, da Pa Salt dør. Her får de ledetråde til deres ophav og opmuntres til at drage ud i verden.

Det bliver til en rejse til Atlantis og videre ud i verden. En rejse, hvor søstrene oplever deres rødder og finder deres sande identitet. Det er fantastisk at læse i De syv søstre og opleve verden gennem deres øjne. De syv søstre er mere end velegnet til en aften i sofaen, med tæppe og lidt godt at drikke. Det er skønt at lade sig føre med af disse sys søstre fra mytologiens verden.

Den indre biograf

Når man læser danner man billeder og indlever sig i personernes liv og skæbne. Man får et forhold til hovedpersonerne og føler med dem i alle de konflikter og kampe, de gennemgår. Det er en gave at kunne læse.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her