Den danske vinter er en blandet fornøjelse. Her kan vi have solrige dage, om end de ikke er så lange, og regnfulde dage, der virker meget lange. Vi kan også risikere sne og hård frost. Der er mange facetter i det danske vintervejr. Og det er ikke ualmindeligt at vi først opdager at det er blevet vinter, når vi står midt i alt det våde og kolde i vores sneakers og cowboyjakker og kampfryser. Det kan godt betale sig at være lidt forberedt på vinterens komme.

Er man glad for godt og funktionelt designertøj, med smuk og feminin stil, så er kollektionen fra Kari Traa et virkelig godt sted at finde sit vintertøj. Kari Traa er et tøjbrand, der i starten mest satsede på lækkert skitøj til modebevidste kvinder, men i dag dækker kollektionen al beklædning til den aktive kvinde, som har styr på både stil og look. Der er virkelig mange skønne og smukke designs at vælge imellem, når man går på opdagelse i kollektionerne fra Kari Traa.

Lunt tøj, der støtter fra yderst til inderst

Kari Traa er en norsk kvinde, der oprindeligt var olympisk mester i free style ski. Da hun savnede feminint og lækkert skitøj til modebevidste kvinder, skabte hun sit eget tøjmærke, hvor hovedvægten blev lagt på moderigtig og feminin skibeklædning. Hendes brand blev nærmest fra dag ét et hit, og siden er kollektionen udvidet til at omfatte cool styles og funktionelt modetøj til kvinder, der lever et aktivt liv og samtidigt fokuserer på stil og moderigtigt look.

Hendes kollektioner er både traditionelle og innovative og meget feminine, men samtidigt særdeles funktionelle og praktiske. Der gås ikke på kompromis med nogen af delene, når Kari Traa designer lækker beklædning til aktive kvinder, der lever livet under åben himmel. Her er virkelig tale om en designer, der har fundet en niche og forfinet den til næsten perfektion.

Køb det hos Ny Form

Ny Form har en webshop, hvor du kan finde et flot udvalg af lækkert designet funktionel beklædning, fra Kari Traa til den feminine, stilbevidste kvinde anno 2021.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her