Der er mange måder at klæde sig på. Der er mange, der sværger til den industrielle beklædning, med arbejdstøjet som en høj stilfaktor, og så er der dem, der klæder sig mere som borgerskabet, med fede skjorter og habitter. Derimellem ligger der et hav af varianter og miks, mere eller mindre heldige, men ikke desto mindre meget almindeligt forekommende. Stil kan virkelig være mange ting, ingen tvivl om det. Her er klassisk stil blot en af varianterne.

Klassisk stil går aldrig af mode. Klassisk herretøj er noget af det mest stilfulde vi har indenfor beklædning. En lækker skjorte med en flot Blazer ud over er nok noget af det mest charmerende maskuline, der findes. En Blazer er knap så formel som en habit. Den er lidt mere kæk og på casual, selvom den stadig er et typisk klassisk stykke herrebeklædning. En Blazer går fint til både skjorte, t-shirt og hoodie. Det er ret genialt, og stadig et udtryk for god stil hos en mand.

Mange spændende designs

En Blazer behøver på ingen måde at være kedelig. Tværtimod ser man ofte flotte mønstre og farver indvævet i dette klassiske klædningsstykke til herrer. En Blazer kan være noget af det kækkeste, men altid på en klassisk måde. Det er den helt rigtige jakke for en gentleman, der ikke er bleg for at holde døren for damerne og opføre sig galant. Man kan godt kalde en Blazer for et romantisk stykke tøj.

Skal man i byen med vennerne og have cocktails, så er en det helt rigtige at have ud over skjorten eller t-shirten. Det er altid behageligt at gå med Blazer, og indretningen med lommer de rigtige steder er og bliver genial. Man har plads til det hele, uden at det buler for meget ud i tøjet.

Stilfuld og klassisk med engelsk oprindelse

En Blazer blev, i de tidligste år, brugt som et stykke tøj, man lige trak over sig, efter tennis eller roning. Lidt mindre casual end en cardigan, men slet ikke så formel som en rigtig habit. Dog stadig meget stilfuld at se på.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her